Double Post Inground Lift — Bilvask reparasjon DIY one-stop verktøy

Vi introdusererLUXMAIN underjordisk heis med dobbel stolpe, den perfekte løsningen for alle dinebilvaskog løftebehov. Med sitt avanserte elektrohydrauliske system, gir denne to-stolper heisen pålitelig og effektiv løftekraft for et bredt utvalg av kjøretøy.

De to løftesøylene er forbundet med en sterk metallsynkroniseringsbjelke, som sikrer at løfte- og senkebevegelsene til de to løftesøylene alltid er perfekt synkronisert.LUXMAIN bakkeheiser utstyrt med en mekanisk og hydraulisk dobbel sikkerhetsmekanisme. Når utstyret stiger til innstilt høyde, låses den mekaniske låsen automatisk, og personell kan trygt utføre vedlikeholdsoperasjoner. Den hydrauliske strupeanordningen, innenfor den maksimale løftevekten angitt av utstyret, garanterer ikke bare en raskere oppstigningshastighet, men sikrer også at heisen sakte går ned i tilfelle mekanisk låsefeil, oljerør sprekker og andre ekstreme forhold for å unngå plutselige raske fartsfall som forårsaker en sikkerhetsulykke.

Enten du driver en bilvask eller garasje, er detLUXMAIN Dobbel Stolpe Inground Heiser det smarte valget for din bedrift. Du kan stole på at den trygt løfter og holder de fleste kjøretøy takket være dens robuste konstruksjon og materialer av høy kvalitet. Med sin kompakte design tar den ikke mye plass i verkstedet eller bilvasken, og gir deg mer plass til å jobbe. DeLuxmain underjordisk heis med dobbel kolonneer utviklet til to serier L4800 og L5800, med en maksimal løftevekt på 5tonn og en maksimal løftehøyde på 1850mm.

Så hvis du leter etter en pålitelig og effektivhydraulisk jekkfor å legge til bilvask eller garasje, trenger du ikke lete lenger enn tilLUXMAIN Doble Post inground Heis. Med sin avanserte teknologi, holdbare konstruksjon og uovertrufne bekvemmelighet, er det det perfekte verktøyet for alle dinebilvaskog løftebehov.

Kort sagtLUXMAIN To-stolper Inground Lifter det ideelle valget for alle som trenger en pålitelig, effektiv og kostnadseffektiv personbil- og lastebilløfteløsning. Med sine unike funksjoner og banebrytende teknologi er det et produkt du kan stole på for å få jobben gjort riktig hver gang. Så ikke vent med å kjøpe enLUXMAIN underjordisk heis med dobbel stolpei dag og ta bilvask- eller garasjevirksomheten din til neste nivå!


Innleggstid: mai-06-2024